Učionica koja život znači

Mladi glumci Omladinskog pozorišta Tehničke škole su tokom septembra uređivali jednu od učionica za potrebe pozorišnih izvedbi.

Dramska sekcija je godinama održavala probe u nedovoljno uređenoj prostoriji, a sada je na raspolaganju kutak u kojem su moguće svakodnevne probe. U sređivanju prostora je učestvovala glumačka ekipa koja broji pedesetak članova i članica. Tu su bile stare i nove generacije, koje su sa školskim rasporedom usklađivale i vreme za sređivanje učionice. Pored starih i novih glumaca, pomagali su i članovi likovne sekcije, koji su na jednom od zidova naslikali veliki logo pozorišta.

Ovim ambicioznim i taletovanim glumcima posebno je drago što će buduće generacije članova/ca dramske sekcije imati prostoriju u kojoj će u prijatnoj atmosferi moći da stvaraju neke nove predstave. Jedan od ciljeva ove aktivnosti bilo je i okupljanje svih članova/ca na jednom mestu, zajedničko stvaranje, druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Za više informacija o ovoj omladinskoj trupi, možete ih posetiti na Fejsbuku. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003651710685&fref=ts

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s