HIGH SCHOOL FUN

Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) i Fun group travel company (Balkan Fun) sa ponosom predstavljaju najveće srednjoškolsko letovanje ikada organizovano!

> > HIGH SCHOOL FUN < <

Trenutno obuhvata srednjoškolce i srednjoškolke iz više od 30 gradova širom Srbije i nema nameru da stane u širenju ove ideje.

HIGH SCHOOL FUN ima za cilj da u periodu od 27. jula do 7. avgusta sa sobom u avanturu povede 1000 sredjoškolaca/ki.

Krf, zeleno ostrvce okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem, biće naš domaćin 10 dana. Njegove plaže se ubrajaju među najlepše na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala. Stara venecijanska i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barova, klubova, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost zadovoljiće sva vaša čula. Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednim od najlepših gradova u Grčkoj, danju ludujte na najvećoj i najlepšoj plaži Glifada, a mesto Kavos, gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutranjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

Cena paket aranžmana iznosi 190 evra i uključuje:
– Smeštaj na bazi 9 noćenja u višekrevetnim apratmanima/studijima/sobama u izabranom hotelu ili vili
– Prevoz autobusom visoke turističke klase (ac, tv, dvd)
– Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
– Organizaciju putovanja u celini
– Dnevne i noćne žurke

Paket aranžman ne uključuje fakultativne izlete, i individualne troškove putnika, i obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1,25 evra (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate) po danu boravka – do osigurane sume 15.000 evra – plaćanje u agenciji.
Imali smo u vidu da je putovanje za srednjoškolce/ke, da ste navikli na ekskurzije i takav način plaćanja pa smo vam omogućili plaćanje u 5 mesečnih rata, i to:
I rata do 1. aprila = 40 evra
II rata do 1. maja = 40 evra
III rata do 1. juna = 40 evra
IV rata do 1. jula = 40 evra
V rata do 20. jula= 30 evra

Poseban akcenat smo stavili na bezbednost putovanja, prevashodno iz razloga što na srednjoškolsko putovanje idu učenici/e od I do IV razreda srednje škole, tako da su obuhvaćene i maloletne osobe. U skladu sa tim, na putovanju će biti dostupan medicinski tim 24h dnevno, kao i lokalni Dom zdravlja, i bolnica. Takođe, roditelji, koji pokažu intersovanje za naš Family safe servis, će biti u mogućnosti da, u toku putovanja, svakog dana dobijaju SMS poruku sa detaljnim planom tog dana, te će, taj način, uvek obavešteni gde se nalazite.
Za sve dodatne informacije možete nam pisati na: it@srednjoskolci.org.rs

Ostvari svoj san, pođi sa nama na HIGH SCHOOL FUN!UNSS

Ukoliko iz Smedereva bude 40-oro njih i više, prevoz će biti organizovan iz Smedereva, a ako bude manje, onda će svi ići do Beograda i cena do Beograda nije uračunata.

Drugari iz Smedereva mogu se za informacije ili prijavni formular obratiti i učenici Milici Popović na mail milica.popovic@srednjoskolci.org.rs (o programu putovanja i još neke dodatne informacije možete pročitati i u nastavku teksta).27. JUL 2013 – 7. AVGUST 2013/ 12 DANA – 9 NOĆENJA
PROGRAM PUTOVANJA
1. dan: 27.jul Beograd – Makedonija – Grčka:
Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Lagano se okupljamo na parkingu kod hotela “Continental“ – savska strana, i smeštamo u autobuse u podnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 10.dan: 28.jul – 5.avgust Igumenica – Kavos:
U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 90 minuta. Iskrcavanje i transfer do hotela/apartmana. Zeleno ostrvce okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće naš domaćin 10 dana. Njegove plaže se ubrajaju među najlepše na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala. Stara venecijanska i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barova, klubova, giftshop-ova, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost zadovoljiće sva vaša čula. Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednim od najlepših gradova u Grčkoj, danju ludujte na najvećoj i najlepšoj plaži Glifada, a mesto Kavos, gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutranjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

11.dan: 6. avgust Kavos – Igumenica:
Napuštamo hotele/apartmane i pakujemo prtljage. Slobodno vreme do popodnevnih sati kada je predviđen povratak za Igumenicu iskoristite da se oprostite od ostrva na svoj način. U popodnevnim satima napuštamo Krf. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

12.dan: 7. avgust Grčka – Makedonija – Srbija – Beograd:
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u poslepodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

OPIS DESTINACIJE:
KRF- drugo po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Krf leži u Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog mora, a severno se spaja sa Jadranskim. Pored izvanrednih uslova za razvoj letnjeg turizma, tu je i očuvan stari grad Krf, u kome se lako mogu primetiti uticaji sa Zapada. Na Krfu postoji međunarodni aerodrom kao i univerzitet, na kojem se izučavaju istorija, muzika, jezik kao i bibliotekarstvo i arhiviranje.

KAVOS – Kavos kao definitivno najluđe i najživahnije mesto na ostrvu Krf, poznato po dobrom provodu, brojnim klubovima, barovima, restoranima i diskotekama u kojima žurke traju bez prestanka opravdava zašto smo za jednu od destinacija Summer fun-a ponovo odabrali ovo mesto.
OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Konstantina 1- sjajna baza za odsedanje u Kavosu – na svega 50-ak metara od peščane plaže, u samom centru Kavosa. Svi studiji i apartmani opremljeni su kupatilom, kuhinjom, klimom (doplata na licu mesta), frižiderom, balkonom. Kompleks je opremljen i bazenom, koga gosti mogu besplatno koristiti.

Hotel Konstantina 2- još jedan hotel u okviru Konstantina kompleksa, na 50-ak metara od plaže, u centru Kavosa. Svi studiji i apartmani opremljeni su kupatilom, kuhinjom, klimom (doplata na licu mesta), frižiderom, balkonom. Kompleks je opremljen i bazenom, koga gosti mogu besplatno koristiti.

Vila Aspiotis- nalazi se u centru Kavosa, na udaljenosti 200 metara od plaže. Vila sadrži kuhinju, frižider, terasu, kupatilo.

Vila Anastasia- nalazi se u okviru Astra kompleksa. Udaljena je 100 metara od plaže i nalazi se u samom centru grada u Bar Stritu. Opremljena je kuhinjom, terasom, frižiderom, kupatilom.

Vila Nikos- nalazi se takodje u okviru Astra kompleksa. Udaljena je 100 metara od plaže i nalazi se u samom centru grada u Bar Stritu. Opremljena je kuhinjom, terasom, frižiderom, kupatilom.

Vila Helen- još jedna vila u okviru Astra kompleksa. Udaljena je 100 metara od plaže i nalazi se u samom centru grada. Opremljena je kuhinjom, terasom, frižiderom, kupatilom.

Vila Vasiliki-nalazi se na 300 metara od plaže i 200 metara od centra grada, sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe, a svaka soba ima terasu, kuhinju, frižider, kupatilo.

Vila Kristal-udaljena je 500 metara od plaže, sadrži četvorokrevetne i petokrevetne sobe. Opremljene su kuhinjom, terasom, kupatilom, frižiderom.

Vila Angela- nalazi se u centru Kavosa, udaljena je 100 metara od plaže. Sobe su opremljene kuhinjom, frižiderom, terasom, kupatilom.

Vila Dimitris- udaljena je 300 metara od plaže i 200 metara od centra grada. Sadrži dvokrevetne sobe opremljene kuhinjom, kupatilom, terasom, frižiderom.

Vila SOS- nalazi se u samom centru grada, na udaljenosti od 200 metara od plaže. Sadrži dvokrevetne sobe opremljene kuhinjom, terasom, kupatilom.

Vila Kostas – smeštena je u centru grada, na udaljenosti od 200 metara od plaže. Sobe su opremljene frižiderom, kuhinjom, terasom, kupatilom.

Vila Corfu- Vila se nalazi u centru grada, a od plaže je udaljena 200 metara. Sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe opremljene kuhinjom, terasom, kupatilom, frižiderom.

Postojaće mogućnost da se uzme Fun group narukvica (20 evra), ili ti Summer fun discount narukvica koja obezbeđuje sledeće popuste u restoranima, tavernama, suvenirnicama i na rent-a-car
usluge:
0,50 centi popusta na giros u oficijalnom Summer Fun giros grillu
15% popusta u restoranima: JOLLY CHEF i PAVLOS
10% popusta u poslasticarnici „Sweet house“
20% popusta u suvenoir shop-u SOFIA SHOPPING HOUSE
15% popusta na LORD RENTA CAR
Uz narukvicu se dobija i oficijalna majica.

Na putovanju pored zabavnih, sportskih i animacionih aktivnosti pridaje se veliki značaj kulturoškom aspektu putovanja. Takođe, ekskurzije su dobro osmišljene za srednjoškolce koje u fokusu imaju pre svega kulturološki aspect putovanja, ne zanemarujući zabavno društveni karakter koji je đacima veoma bitan. Bezbednost naših putnika je jedan od primarnih karakteristika putovanja, pa zato pored licenciranih vodiča o đacima se staraju lekari specijalisti, kao i animatori zaduženi za organizovanje zabave.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s