Kancelarija za mlade

Kancelarija za mlade Smederevo (KZM) nalazi se u ulici Kralja Petra prvog broj 15, tel. 026 619 303 (KZM na Facebook, Sajt Kancelarije za mlade).

KZM Smederevo organizuje niz radionica i aktivnosti za mlade iz različitih oblasti. U kancelariju se mogu prijaviti mlade osobe koje žele da se bave nekim humanitarnim radom, volontiranjem, ili da učestvuju u kreiranju i sprovođenju omladinskih akcija na nivou grada Smedereva. Razlog za pokretanje KZM su zdravi, srećni i zadovoljni mladi ljudi u lokalnoj zajednici, koji su glavna pokretačka snaga razvoja svakog društva.

KAKO POSTATI ČLAN

Samo članstvo u kancelariji za mlade ne obavezuje na aktivnu ulogu. Aktivni članovi imaju privilegije iz razloga što do njih prvo stižu informacije i što kroz rad i angažovanje stiču različite veštine i na taj način doprinose svom obrazovanju i sticanju novih iskustava i poznanastva.
Najaktivniji članovi jednom godišnje dobijaju priznanje omladinskih lidera, volonteri i pomoćnici zahvalnice, a najaktivniji član i saradnik priznanje IN lidera odnosno IN saradnika koje ponosno nosi godinu dana.

Članovi KZM mogu biti mladi od 14 do 30 godina.
Saradnici i pomoćnici mogu imati više od 30 godina.

Prijem novih članova se vrši svakog radnog dana, u periodu od 12:00 do 15:30 časova.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s